sâmbătă, 12 februarie 2011

Twilight Saga:Breaking Dawn-Stephanie Meyer

Twilight Saga:Breaking Dawn-Stephanie Meyer

Cartea este formată din 3 părţi : prima şi ultima fiind povestite de Bella, iar cea de a doua fiind povestită de Jacob.
În prima parte, Bella povesteşte despre luxoasa ei nuntă organizată de Alice. Edward ţine locaţia lunii de miere secretă, pentru a  o surprinde-o pe Bella când o duce pe o insulă privată (Insula Esme, cadou de nuntă de la Carlisle şi Esme).După câteva zile, Bella şi Edward află o veste bulversantă : ea este însărcinată! aşa că Edward o duce înapoi în Forks la Carlisle.
În a doua  parte, Jacob povesteşte cum încearcă să-şi împiedice haita să o ucidă copilul Bellei, căci asta ar însemna să o ucidă şi pe ea. El părăseşte haita, făcându-şi una a lui formată din el, Leah şi Seth Clearwater. După mai puţin de o săptămână Bella a născut o fetiţă, Reneesme, pe jumătate-om jumătate-vampir. Reneesme creştea foarte repede. După naştere Bella era pe moarte aşa că Edward a transformat-o în vampir. Jacob şi "inprimat-o" pe Reneesme, iubind-o din prima clipă în care a văzut-o.
În a treia parte, Bella descrie cum în noua ei viaţă de vampir totul era diferit (simţurile erau mult mai complexe). Reneesme putea avea şi o dietă umană, dar ea o prefera pe cea de vampir. Pentru ai face lucrurile mai uşoare Bellei; Jacob îi spune totul despre vampiri şi vârcolaci lui Charlie (tatăl Bellei), care şi-a îndrăgit nepoata imediat.
Din păcate, într-o zi când Bella, Reneesme şi Jacob erau la vânătoare , Irina ; un vampir care îi ura pe vârcolaci căci i-au ucis iubitul , pe Laurent , pentru a o proteja pe Bella ; i-a văzut şi a crezut că Reneesme era un copil nemuritor, careerau interzişi de către Volturi şi a dispărut.
Din fericire, Alice a prevăzut că Volturi veneau după Reneesme, aşa că familia Cullen şi-a adunat toţi prietenii pentru ai ajuta să-şi demonstreze nevinovăţia 
În ultimul moment Aro, conducătorul Volturilor, decide să se întoarcă înapoi în Italia, deoarece Reneesme nu prezenta un pericol.
--------------------------------------------------------
Prima parte a filmului va apărea pe 18.11.2011
Cred că acesta este un trailer destul de reuşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu