luni, 7 februarie 2011

Twilight Saga: New Moon-Stephanie Meyer

Twilight Saga: New Moon-Stephanie Meyer
 Bella şi-a dat seama că în curând ea va fi bătrână, iar Edward încă va fi tânăr, aşa că ea vrea să fie transformată, însă Edward nu e de acord.
Alice organizează o petrecere pentru cea de a 18-a aniversare a lui Bella, unde aceasta se taie în hârtie, iar Jasper vrea să o omoare, dar el este împiedicat de Edward.
Edward realizează că lumea lui este pre periculoasă pentru Bella, aşa că el hotărăşte să plece împreună cu familia lui. Bella este distrusă pentru câtev luni bune. Ea decide să-şi petreacă timpul cu cel mai bun prieten al ei, Jacob Black.
Din nefericire acesta se îndrăgosteşte de ea, iar lucrurile devin şi mai complicate atunci când Bella descoperă că acesta e un vârcolac.
Deasemenea, ea descoperă că atunci când ea se află în pericol îl vede oe Edward, aşa că se pune din ce în ce mai mult în pericole, chiar aruncându-se de pe o stâncă.
Alice i vede pe Bella sărind şi se duce după ea.Din păcate Edward află de la Rosalie viziunea lui Alice, iar el a hotărât sp meargă la conducătorii vampirilor, clanul Volturilor, să se omoare.
Alice o duce pe Bella în Italia, iar aceasta ajunge la timp să-l salveze pe Edward.
La întoarcerea lor în Forks, Edward şi Jacob se pregătesc de un duel pentru Bella, însă aceasta îi opreşte.
La sfârşitul cărţii Edward e de acord să o transforme, dacă ea e de acord să se mărite cu el.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Twilight Saga: New Moon,cunoscut ca şi New Moon, este un este un film romantic despre vampiri american bazat pe romanul lui Stephenie Meyer-New Moon. Este al doilea film din seriile Twilight şi îl urmează pe cel din 2008-Twilight. Regizat de Chris Weiz,vedetele filmului sunt Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Laughter. 
Filmările au avut loc în Vancuver şi în Multipuciano, Italia în mai 2009. Filmul a apărut pe 20 noiembrie 2009 în majoritatea ţărilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu