joi, 10 februarie 2011

Twilight Saga: Eclipse-Stephanie Meyer

Twilight Saga: Eclipse-Stephanie Meyer
Bellei nu ii surande ideea de a se casatori la 18 ani, asa ca spera ca Edward sa se razgandesca.
Jacob o evita pe Bella, neraspunzandu-i la telefon sau refuzand sa o vada.El o intalneste in sfarsit pe Bella si o anunta ca Victoria vine dupa ea, vrand sa se razbune pentru moartea iubitului ei etern James.
Familia Cullen se aliaza cu haita de varcolaci a lui jacob pentru a o proteja pe Bella, desi niciunuia nu ii place acest lucru.
Victoria a facut o armata de "nou-nascuti", de vampiri proaspat transformati, deoarece in acea perioada ei sunt foarte puternici, insa sunt complet irationali.Alice prevede acest lucru, iar Jasper ii ajuta pe varcolci si pe familia sa sa se antreneze pentru a lupta impotriva armatei Victoriei.
Bella accepta cererea in casatoria a lui Edward, insa ea refuza sa poarte inelul.Cand afla, inima lui Jacob s-a frant.Ea isi da seama ca Jacob este mai mult decat doar un prieten, insa punand in balanta iubirea ei pentru Jacob si iubirea ei pentru Edward isi da seama ca Edward este cel cu care chiar isi doreste sa fie.
Din fericire, vampirii si varcolacii  o inving pe Victoria si armata ei de "nou-nascuti".la sfarsitul cartii, Jacob fuge in padure, departe de tot si toate, cand primeste o invitatie la nunta Bellei.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Twilight Saga: Eclipse,cunoscut ca şi Eclipse, este un este un film romantic despre vampiri american bazat pe romanul lui Stephenie Meyer-Eclipse.Este al treilea film al seriei de filme Twilight Saga.A aparut pe 30 iulie 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu